fbpx
Categorieën
Voeding

Handige tool: FoodboxWizard

Wat is het toch fijn dat we tegenwoordig zoveel nieuwe ontwikkelingen hebben op het gebied van vegetarisch eten. De hoeveelheid nieuwe vleesvervangers blijft me verbazen en ook het veganistische assortiment groeit hard. Ik ben er heel erg blij mee. Ook de technologie blijft niet achter. Zo heb ik vandaag een heel handige website, op het gebied van foodboxen. 

Wat is een foodbox?

Een foodbox is een service die je op het internet veelal kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan Marley Spoon, Hello Fresh en Ekomenu. Je kiest hier hoeveel gerechten je wil en voor hoeveel personen. Ook kun je meestal aangeven of je vegetarisch wil eten. Het aantal keuzeopties verschilt. De ene website heeft meer opties qua dieetvoorkeuren dan de ander. Ook kun je op sommige websites zelf de gerechten uitkiezen en op de ander niet. Wanneer je deze keuzes hebt gemaakt, wordt de box met alle ingrediënten naar je toegestuurd. Het enige wat jij hoeft te doen is koken! 

FoodboxWizard

De website die ik aan jullie wil voorstellen is FoodboxWizard. Tegenwoordig zijn er zoveel foodboxen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Meestal denk ik dan: ‘laat maar, ik ga wel zelf koken!’. FoodboxWizard doet het werk voor je. Het enige wat jij hoeft te doen, is kiezen uit een aantal opties, zoals aantal personen, biologisch, gemakkelijk of ingewikkelder én je kunt natuurlijk kiezen voor vegetarisch en/of zonder zuivel. Dit duurt een minuutje. Daarna komt er een top 3 van de foodboxen die het beste bij jou passen. 

Op deze manier vind je niet alleen de Foodbox die het beste bij jou past. Je leert er ook nieuwe foodboxen mee kennen. Natuurlijk is afwisselen ook mogelijk. Je kunt de test namelijk steeds opnieuw doen. Misschien heb je de ene week behoefte aan gemakkelijke recepten en de andere week aan wat ingewikkeldere recepten. Dat kan allemaal. Het enige wat je hoeft te doen is de test opnieuw invullen en er zullen nieuwe boxen tevoorschijn komen.  

Deze tool is volledig gratis, dus zeker het proberen waard! Nu zijn jullie vast benieuwd naar mijn resultaat. Deze vind je op de foto hieronder. Op nummer 1 stond Ekomenu persoonlijk, daarna Gemakskrat Vega en daarna Willem & Drees vegetarische box. Die kende ik nog niet allemaal! Vanuit de tool klik je op ‘meer info’ en zo word je doorverwezen naar de website die bij jou past. 

Wil je zelf een maaltijdbox vergelijken? Ga dan naar FoodboxWizard en laat mij weten wat er bij jou uitkwam!

Dit is een gesponsorde blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *