fbpx
Categorieën
Hoofdgerecht Recepten Reviews Voeding

Chef select pizzapakket van de Lidl

Het is zo gemakkelijk, een diepvriespizza even de oven in schuiven. En soms moet het ook kunnen, een pizzanight. Weet je wat nog leuker is? En persoonlijk vind ik het ook lekkerder. Zelf een pizza maken. Helemaal from scratch een pizza maken is me net weer wat te veel moeite, maar een pizzapakket is de perfecte tussenweg. Bij de Lidl is zo’n pakket ook nog eens goed betaalbaar. Kijk maar mee!

Deze kit is waarschijnlijk anders dan je gewend bent. Je hoeft het deeg namelijk ook niet zelf te maken. In sommige pakketten moet je eerst nog het poeder met water mengen en daarna mixen. Hier is dat ook al kant-en-klaar. Je pizza staat dus nog sneller op tafel!

Hoe dik en breed de pizza moet zijn, kun je zelf beslissen. Mijn oven is nogal klein, dus ik heb het deeg eerst even gekneed en daarna in twee stukken verdeeld. Het eerste stuk ging apart en het tweede deel verspreidde ik over de bakplaat. Hier gaat dan ook de helft van het potje tomatensaus overheen. 

Daarna versier je de pizza met beleg naar keuze. Bij mij werd het een originele Pizza Hawaii. Soms voeg ik er ook wat champignons aan toe. Ook lekker. 

Dit is de helft van de eerste pizza. Daarna maak je alles nog een keer van de tweede bol deeg die je apart hebt gelegd. Wat mij betreft is deze pizza nóg lekkerder dan een diepvriespizza. Daarnaast ook het ook leuk om hem zelf in elkaar te zetten. Succes en eet smakelijk!

Bekijk ook eens de volgende blogs: Curry Madras Lidl en Lasagne Pakket Lidl 

Één reactie op “Chef select pizzapakket van de Lidl”

Waardeloze pizza, heel veel deeg. Weinig saus en ingrediënten, veel deeg waar niks op zit. Waardeloze pizza, en het zag er nog zo mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *