fbpx
Categorieën
Vega(n) zijn Voeding

Vegetarische paasinspiratie van mijn favoriete bloggers

Ik vind het altijd leuk om op blogs van anderen rond te kijken. Natuurlijk is iedereen deze dagen druk in de weer met paasrecepten, en daar help ik jullie graag bij. Ik heb namelijk een aantal leuke blogposts gevonden, met vegetarische paasideeën. Gegarandeerd een succes bij het paasontbijt of -diner!

pexels-photo-373331.jpeg

Om te beginnen vijf vegetarische en gezonde paasgerechten van This Is Joan. Deze vijf receptjes zijn origineel en niet al te moeilijk om te maken. Geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Ook deze hartige muffins van ei van Wessalicious zijn niet moeilijk om te maken, maar zijn wel een stuk gezonder dan andere vergelijkbare snacks.

Deze Paas Rocky Roads van Brenda Kookt zijn een stukje minder gezond, maar zien er wel heerlijk uit. Ik overweeg nog om ze te maken, ondanks dat er zoveel suiker in zit. Heel leuk als zoete snack tussendoor. Dat mag ook wel met Pasen!

Ook deze vegan cookie dough paaseitjes van De Hippe Vegetariër zijn leuk als zoete snack tussendoor en zijn daarnaast een plaatje voor op tafel. Ook niet onbelangrijk: ze zijn geschikt voor veganisten!

Dan nog eentje van de Hippe Vegetariër om mee af te sluiten, want een paasbrood kan natuurlijk niet ontbreken bij een paasontbijt.

Veel plezier en een fijn Pasen toegewenst! <3

Één reactie op “Vegetarische paasinspiratie van mijn favoriete bloggers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *