Review: Fresh Teatox 30 dagen detox thee

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Detoxshop.nl en zij vroegen of ik hun ‘Fresh Teatox 30 dagen detox thee’ wilde testen. Ik ben gek op thee, dus natuurlijk, kom maar op! Op mijn studie leer ik dat je kritisch moet omgaan met verhalen en beweringen over detoxen, maar wat kan een theetje in de ochtend en de middag nou kwaad? Ik wil best geloven dat dat goed voor je is.

DSC05026DSC05020

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet erg bekend ben met de detoxwereld. Wel kan ik je zeggen dat Teatox iets totaal anders is dan een normale detox is. Dit is lang niet zo rigoureus en het is geschikt voor iedereen. Aan deze theeën zijn slechts natuurlijke ingrediënten toegevoegd. Waaronder groene thee, fruit en kruiden.

Beloftes van het Fresh teatox pakket:

  • Krachtige en 100% natuurlijke thee blend
  • Effectieve en heerlijke detox thee
  • Boost in je stofwisseling
  • Goede lichaamsreiniging
  • Verhoogde energie
  • Onderdrukte eetlust
  • Stimuleert vetverbranding
  • Vermindert opgeblazen gevoel
  • Bevordert een natuurlijke nachtrust

Je begint de dag met een heerlijke groene thee. Met behulp van een thee-ei, of iets dergelijks, los je het theelepeltje losse thee op in heet water. Na een paar minuutjes is je thee al klaar. Zoals jullie misschien al weten, ben ik gek op groene thee, dus dit is mijn favoriet van de twee. Het smaakt natuurlijk en vers, en dat is het ook.

Aan het eind van de dag sluit je af met de fruitige avondthee. Deze bereid je op dezelfde manier. Ook hiervan is de smaak erg natuurlijk en lekker. Heel fijn om de dag mee af te sluiten.

DSC05023

DSC05025

Mijn mening
Ik vond het een voorrecht om deze thee te mogen testen en ik heb er ook volop van genoten. Allebei de theeën waren erg lekker en ik ben ze dan ook bijna nooit vergeten in de ochtend of avond. Het is echt iets om elke dag naar uit te kijken.

Hoewel ik vooraf twijfelde, durf ik nu wel te zeggen dat ik de positieve effecten heb ervaren. Ik voelde me top, sliep lekker en had geen opgeblazen gevoel in m’n buik. Of dit nu komt door het hete water op zich (want water is natuurlijk goed voor je), of door de thee zelf, dat weet ik niet. Ik kan me voorstellen dat elke ochtend en avond thee alleen al erg goed voor je is en dat je daarmee ook al een groot deel van de positieve effecten kunt krijgen. Dat kan ik niet met zekerheid zeggen!

Ik ga zeker weten over een aantal weken weer verder met de theeën. Dat kan omdat ik er nog veel van over heb. Ik gebruikte (onbewust) niet zoveel thee per keer en liet dit dan iets langer in het water zitten. Daarnaast drink ik m’n thee nooit zo sterk. Daardoor heb ik nog een derde van de verpakking over. Top!

Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de verpakking. Deze had van mij wel iets mooier en chiquer gemogen, want dat past beter bij de prijs die je ervoor betaalt. Verder een praktische verpakking, alleen het oogt een beetje goedkoop.

Al met al een topproduct. Ik voelde me tijdens mijn maand Teatoxen goed en gelukkig. Het is een heerlijke thee; iets om elke ochtend en avond naar uit te kijken. Je krijgt meer dan genoeg thee voor de dertig dagen en het is lekker vers en natuurlijk. Echt een aanrader!

Deze Fresh Teatox 30 dagen detox thee is voor €29,95 te verkrijgen bij Detoxshop.nl

Bekijk het gehele Teatox en detox thee assortiment op deze pagina.

Deze blog bevat gekregen producten.

You May Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *