fbpx
Categorieën
Lifestyle Reizen Vega(n) zijn Voeding

Wat ik at in Valencia (vegetarisch)

Weer een keer een wat persoonlijker artikeltje. Vandaag een ‘fooddagboek’ van de week in Valencia met mijn vriend.

Om te beginnen wil ik zeggen dat op deze foto’s echt lang niet alles staat wat ik in Valencia heb gegeten. Toentertijd had ik nog helemaal geen blog en was ik niet bezig met van alles wat ik at een foto maken. Oké nu ook niet, maar wel een stuk meer. Gelukkig heb ik wel een paar foto’s en de volgende vakantie ga ik uiteraard van meer eten een foto maken.

Om te beginnen. Of course, een aantal sangria’s. We hebben ons echt niet helemaal klem gezopen, maar ik moet wel toegeven dat we wel bijna elke avond wat van deze glazen hebben gehad. Op vakantie moet het kunnen toch? Sangria is, hét typische drankje van Spanje. Je kunt het dan ook overal in Valencia krijgen. Het is rode wijn, met sap (of water) en fruit er doorheen. Heel erg fruitig en drinkt lekker weg.

We hadden een hotel met ontbijt erbij, wat ik altijd echt zo fijn vind. Uiteindelijk kwam het er op neer dat we elke dag hetzelfde ontbijt hadden. Het was gewoon te verleidelijk om elke dag weer het lekkerste te kiezen. In dit geval brood met scrumbled egg en wat fruit.

Dit was een schattig restaurantje waar we een bepaalde avond hebben gegeten. Volgens mij hadden we lasagne. Ik heb er helaas geen foto van gemaakt, dus ik weet niet meer precies hoe het was. Maar de omgeving zag er in ieder geval super gezellig uit.

Nog eentje dan.. (Sangria is ook zo fotogeniek hè).

Altijd leuk om de kaas uit je eigen stadje tegen te komen. We namen overdag vaak een brood en kaas uit de supermarkt mee. Ging ook vaak mis, want het smelt tot één mega blok kaas als je het de hele dag in je warme tas laat zitten (dûh…)

Dit was awesome. Oké je ziet op de foto alleen het voorgerechtje, maar ik zal het even uitleggen. Dit is een Aziatisch restaurant, dicht bij het Expo Hotel (waar wij zaten), genaamd Asián Té. Ik had deze Loempia’s, maar ook Bami met groenten, watermeloen als toetje en die best wel grote fles water die je ziet. En dat allemaal bij elkaar was maar 8 euro per persoon! Je kan dus zelf een 3 gangen menu + drinken samenstellen voor 8 euro per persoon. Crazy.

Oké nog ééntje dan.

Hier hebben we allebei pasta gegeten. Heel erg lekker, want we houden allebei van Ravioli. Het was wel mega veel, we zaten achteraf zo vol.

Volgende vakantie meer foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *